Referenciák - Siton Air Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kiemelt munkavégzéseink:

Klímatechnikai és Légtechnikai kivitelezéseink alkalmával, szerződött és jövőbeni partnereink számára biztosítjuk az ERP2020 által előírt eszközöket és berendezéseket.
Az átalakításaikhoz szükséges egyedi és tipizált klíma – légtechnikai rendszereket a megrendelői egyedi igényeknek és a helyszíni adottságoknak a figyelembevételével telepítjük. Így növelve versenyképességünket a legújabb, leghatékonyabb alkalmazott technológiáknak köszönhetően.
Az általunk telepített rendszerekre felajánljuk minden esetben a karbantartási, hibaelhárítási, üzemeltetési vállalásunkat is. Említett munkálatokat a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság szabályzatainak és a légtechnikai rendszerekre hozott kormányrendeletek betartása mellett végezzük. Partnereink felé történő változások ismertetése után a jogszabályi előírások szerinti rendszerességgel és a szükséges jegyzőkönyvek elkészítésével bonyolítjuk a vegyszeres rendszertisztításokat/karbantartásokat/szivárgásvizsgálatokat: szállodákban, szervertermekben, éttermekben, drogériákban és egyedi végpontokon.
Leendő partnereink irányába ajánlkozunk a meglévő rendszereik teljeskörű felülvizsgálatára, karbantartására, hibaelhárítására, továbbá az esetlegesen szükségszerű korszerűsítési javaslatainkkal a rendszercserék kivitelezésére.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz