Kiemelt megrendelő Partnereink - Siton Air Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kiemelt, szerződött megrendelő Partnereink:

dm Drogerie Markt
- Üzlethálózatának és központi irodaházának, raktárának – ¼ éves – ½ éves karbantartása.
- Hibaelhárításainak 3-12 órán belüli megkezdése folyamatos munkavégzéssel az év 365 napján
- Felújítási munkálatainak elvégzése országos szinten, az összes érintett építőipari, gépészeti, klíma és légtechnikai szakági munkálatok elvégzésével (szükség esetén azonnali éjszakai munkavégzéssel)
A klímatechnikai munkálatokhoz hozzá tartozik a szivárgásvizsgálat teljes körű elvégzése, hatósági regisztráció, adatbázis kezelés, melyeket az irodai háttérmunka mellett szakvizsgával rendelkező klímaszerelő kollégáinkkal végzünk.


Magyar Telekom Nyrt.
- Telephelyeinek folyamatos üzemeltetése, karbantartása, hibaelhárítása az év 365 napján, 6 megyében.
- Az általános karbantartási feladatok a gyengeáramú, részben az erősáramú hálózat és a klímatechnikai berendezések mellett kiterjed a telephelyek kül- és beltérben történő takarítására – a hozzá tartozó kármentesítéssel, alpintechnikai munkálatokra, ÉV-VV-EBF mérésekre, tűzjelző berendezésekre, zuhanásgátló eszközökre, akadályfény világításra
- Toronykikötés ellenőrzésére 1300 helyszínen, 4 órán belüli hibaelhárítás megkezdéssel.
- A területünkön található klímaberendezések száma 2000.
A Magyar Telekom hálózatán belül a Magyar Állam által üzemeltetett Tetra rendszer részbeni üzemeltetését is végezzük. A SITON AIR Kft. alkalmazottai erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Club 218 és Club Aranypart Siófok apartmantársasházak

Leendő partnereink irányába ajánlkozunk a meglévő rendszereik teljeskörű felülvizsgálatára, karbantartására, hibaelhárítására, továbbá az esetlegesen szükségszerű korszerűsítési javaslatainkkal a rendszercserék kivitelezésére.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz